And. Hesselbjerg Friland

Flere visninger

And. Hesselbjerg Friland

Lagerstatus: På lager

Skal andestegen til jul være noget helt særligt?


Så anbefaler vi disse pragteksemplarer fra Hesselbjerg Friland ved Holbæk-anbefalet af dyrenes beskyttelse.


Ænderne har masser af plads til boltre sig med blandt andet egen badesø. 2 gange i løbet af året har vi selv været nede og besøge dem hos gårdejer Jesper og det er bare en kæmpe fest.


De får den tid de skal have til at spise sig store og flotte- her er der ingen dyr som bliver kampfodret fordi de skal slagtes hurtigst muligt og det kan i dén grad smages.


Ænderne slagtes i september måned hvor de er størst og aller flottest. Inden det hårde efterårsvejr sætter ind. Herefter indfryses de- Det giver simpelthen bare en bedre and!


NB: Frostvare. 


Obs: I hver and ligger der en pose med andens indmad, så du kan lave verdens bedste sauce.

130,00 kr
Pris pr. kg

* Påkrævede felter

130,00 kr
Anbefalinger til tIlberedning

Når du steger din and, så gør det med kærlighed!"

Ænderne fra Hesselbjerg Friland svømmer og motionerer meget. Mange oplever derfor, at de har forholdsvis mere kød og mindre fedt end man er vant til.

Derfor anbefaler vi langtidsstegning: 120-130 grader i 5- 6 timer. 

Holdbarhed

Frostvare.

Vi anbefaler at tø op i køleskab.

Varedeklaration

Hel and fra Hesselbjerg Frilandnd.

Født og opvokset: Danmark

Slagtet & indfrosset: Danmark

Leveres som: Frostvare. Vi anbefaler at tø den op i køleskab.

Holdbarhed: se label på vare.

Beskrivelse

Detaljer

Skal andestegen til jul være noget helt særligt?

Så anbefaler vi disse pragteksemplarer fra Hesselbjerg Friland ved Holbæk-anbefalet af dyrenes beskyttelse.

Ænderne har masser af plads til boltre sig med blandt andet egen badesø. 2 gange i løbet af året har vi selv været nede og besøge dem hos gårdejer Jesper og det er bare en kæmpe fest.

De får den tid de skal have til at spise sig store og flotte- her er der ingen dyr som bliver kampfodret fordi de skal slagtes hurtigst muligt og det kan i dén grad smages.

Ænderne slagtes i september måned hvor de er størst og aller flottest. Inden det hårde efterårsvejr sætter ind. Herefter indfryses de- Det giver simpelthen bare en bedre and!

NB: Frostvare. 

Obs: I hver and ligger der en pose med andens indmad, så du kan lave verdens bedste sauce.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Hesselbjerg Friland
Land Danmark
Anbefalinger til tIlberedning

Når du steger din and, så gør det med kærlighed!"

Ænderne fra Hesselbjerg Friland svømmer og motionerer meget. Mange oplever derfor, at de har forholdsvis mere kød og mindre fedt end man er vant til.

Derfor anbefaler vi langtidsstegning: 120-130 grader i 5- 6 timer. 

Holdbarhed

Frostvare.

Vi anbefaler at tø op i køleskab.

Levering Nej
Declarations

Hel and fra Hesselbjerg Frilandnd.

Født og opvokset: Danmark

Slagtet & indfrosset: Danmark

Leveres som: Frostvare. Vi anbefaler at tø den op i køleskab.

Holdbarhed: se label på vare.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.