Amerikansk kød - det er da fyldt med hormoner...

3. april 2020 / Artikler

Ovenstående postulat hører jeg ofte og jeg må indrømme det gør mig sgu ked af det. Havde det været tilfældet ville det ikke være til salg på Steak-out.dk

Sandheden er at amerikanerne skiber næsten alt deres kød til Europa. Her ankommer kølecontaineren så og modtager besøg fra respektive landes fødevaremyndigheder. De åbner så adskillige kasser og tager prøver af kødet som sendes til laboratoriet, hvor det undersøges efter alle kunstens regler. Finder de det mindste vil hele containeren med alt indhold ryge i karantæne og blive sendt retur til pågældende slagteri for egen regning. Det er ikke en billig omgang skal jeg hilse og sige og ikke noget man tør spøge med.

Derfor kan jeg med sikkerhed fortælle dig som forbruger at du naturligvis ikke kan købe hormonkød på Steak-out.dk

Skrevet af-

Martin Hagen Christiansen

Ejer/indehaver Steak-out.dk