Ball Tip

3. april 2020 / Guides

Info:

Ball Tip er et utroligt prisbilligt produkt. Her får du rigtig meget kød for pengene. Den skæres af den møre del af okseklumpen, og mør det er den i dén grad!

Rinderfilet in Pfanne

Tilberedning:

Ball tip består af 3 muskler og du kan vælge at dele den op i de tre muskler og stege dem hver for sig, eller du kan vælge at helstege den. Ved helstegning skærer/spiser man uden om senen. Flere af vores kunder skærer også ball tips op til steaks. Det er et stykke kød man serverer som rødt kød. Vi anbefaler at brune den af på pande/grill. Herefter steges den færdig i ovn/grill ved lavere indirekte varme indtil ønsket kernetemperatur 56-58 grader for medium.

Sous Vide:

Udskæringen egner sig også fortræffeligt i Sous Vide. Deler du din Ball tip op i de 3 muskler, anbefaler vi at de 2 små stykker gives en time ved 55 grader og det store stykke gives 2 timer ved 55 grader, hvorefter der brunes af på pande grill. Vælger du at tilberede den hel, giver vi dem typisk 3-4 timer ved 55 grader, hvorefter stykket brunes af på pande grill.