Iberico - grisens svar på Kobekød

Vi er ikke bange for at lægge navn til noget, hvis det er RIGTIG godt. Iberico Puro by Steak-out er en realitet. Tilsammen har vi mere end 45 års erfaring i branchen og vi håndplukker de bedste Iberico varer til dig fra velrenommerede producenter/ grossister og det til de skarpeste priser.

F.eks sælges der en del Iberico varer som slet ikke er renrace Iberico. Derudover findes der 3 forskellige Iberico Secreto udskæringer: Den bedste og dyreste som kommer fra nakken. En ok god som er Jowl (kommer fra kæben) og en knap så god, der kommer fra maven. Vi sælger kun den gode fra nakken.

For at Iberico gris skal have den højeste anmærkning som er Bellota, skal den slagtes lige på den anden side af nytår og et par måneder frem. Det er nemlig i efteråret at agern falder naturligt af træerne og dermed indgår som en stor bestanddel af grisens foder. Hvilket er kravet for at give Bellota anmærkningen. Vi sørger så vidt muligt for at al vores Iberico gris er af Bellota kvalitet.

Det giver i Danmark ikke mening at tilbyde Iberico som ferskvarer. De gives typisk 3 ugers holdbarhed som ferskvarer og inden varerne når at ramme DK har de ikke langt igen. Derfor er al vores Iberico gris frostvarer. Men det skal du endelig ikke lade dig afskrække af. Sørger du for at tø varen op over en dags tid i dit køleskab, kan du ikke smage varen nogensinde har været frossen.