12. marts 2023

Hvorfor sælger I ikke mere dansk kød?

Vi sælger hjertens gerne dansk kød. Vi har blandt andet fantastisk svinekød af renrace Duroc fra Røsnæs. Men for at jeg vil ligge navn til det, skal kvaliteten være tårnhøj og til at stole på. Det er ikke lykkedes mig at finde endnu… Jeg ved dog det findes i Danmark.

I de 5 år Steak-out har været igang er jeg vel blevet kontaktet af 20 forskellige producenter, der alle gerne ville ind hos os. De sender os så lidt blandede vareprøver som vi kan teste og se om vi synes om. Den proces kalder jeg eksamen, og når man ikke engang til eksamen formår at levere noget ordentligt, så bliver det et pænt nej tak herfra.

Min klare holdning er at de fleste lande har samme gode muligheder for at producere FANTASTISK oksekød, kun klimaet og fauna kan sætte begrænsninger herfor. Historisk har vi haft et mejeri orienteret landbrug med malkekvæg til følge. Den smule kødkvæg der opfostres er afsat til anden side.

Så sidder du derude og har kendskab eller adgang til FANTASTISK dansk kødkvæg i en høj ensartet kvalitet, hører jeg meget gerne fra dig.

Skrevet af-

Martin Hagen Christiansen

Ejer/indehaver Steak-out.dk

preloader