Flap Meat

Info:

Flap Meat er en utroligt lækker og meget populær udskæring. Den kaldes også bavette. Den er især berømt for sin meget dybe oksesmag og dejlige mørhed.

Tilberedning:

Flap Meat behandles lige som flank og kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Flap Meat udskæringen kan være ret stor og bliver højere ind mod midten, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege.

Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut. Denne proces gentager man så indtil man opnår ønsket kernetemperatur (55-58 grader for medium) Husk at skære den på tværs af fibrene ved udskæring.

Sous Vide:

På grund af mørheden anbefaler vi ikke at give Flap Meat mere end 2-3 timer ved 55 grader i Sous Vide, inden den brunes af på en varm pande/grill. Husk at skære den på tværs af fibrene ved udskæring.