29. august 2023

Sous vide af Inside Skirt

Inside Skirt, en skjult skat blandt bøfudskæringer, er en favorit i mange amerikanske steakhouses, men er endnu ikke så populær i nogle regioner. Selvom den er naturligt mør, kan en omhyggelig tilberedning med Sous Vide forbedre smagen og teksturen markant.

Fremgangsmåde

  1. Start med at forberede din Sous Vide-maskine, indstil den til en temperatur på 55 grader Celsius.
  2. Mens vandbadet opvarmes, krydr Inside Skirt let med salt og peber, og anbring det i en vakuumposeret taske.
  3. Når vandet har nået den ønskede temperatur, nedsænk posen i vandet, og lad det simre i 2-3 timer.
  4. Efter Sous Vide-tilberedningen, forvarm en grill eller pande til høj varme.
  5. Fjern kødet fra posen, tør det let af, og brun det hurtigt på den varme grill/pande – ca. et minut på hver side for en skøn overfladetekstur.
  6. Når kødet har opnået den ønskede overfladefarve, fjern det fra varmen og lad det hvile i et par minutter.
  7. Husk at skære kødet på tværs af fibrene for den bedste tekstur og smagsoplevelse.

oksekød direkte til døren?

preloader