29. august 2023

Cote De Boeuf

Her er en Guide til at tilberede en Côte de Boeuf, der kombinerer Sous Vide med slutbruning på grill eller pande. Dette kødstykke er særligt velsmagende og fedtmarmoreret, og metoden sikrer en jævn og præcis tilberedning.

Fremgangsmåde

  1. Forvarm din sous vide maskine til 55°C.
  2. Krydr Côte de Boeuf med salt og peber.
  3. Placer kødstykket i en vakuum- eller Ziploc-pose med olivenolie.
  4. Forsegl posen, og sørg for at fjerne så meget luft som muligt.
  5. Placer posen med Côte de Boeuf i sous vide-beholderen.
  6. Tilbered i 6 timer ved 55°C. Dette sikrer, at selv kødet tæt på benet bliver perfekt tilberedt.

Efter browning, skal kødet blot hvilke 5-10 minutter, skær derefter kødet og server, – Nyd din perfekt tilberedte Côte de Boeuf!

oksekød direkte til døren?

preloader