22. august 2023

Ribeye tilberedt med Sous Vide

Sådan får du den perfekte ribeye med Sous vide

  1. Forbered sous vide badet: Opvarm din Sous Vide vandbad til den ønskede temperatur for din ønskede tilberedningsgrad. For medium-rare anbefales 54°C. i knap 2 timer
  2. Krydring af ribeye: Dup ribeye-bøffen tør. Gnid bøffen med salt og friskkværnet peber på begge sider. Tilsæt knust hvidløg og friske krydderurter, hvis ønsket.
  3. Vakuumpakning: Placer ribeye-bøffen i en vakuumpose og tilsæt en lille smule smør eller olivenolie for ekstra smag og fugtighed.
  4. Sous Vide tilberedning: Sænk forsigtigt vakuumpakken ned i det opvarmede vandbad og sørg for, at bøffen er fuldt nedsænket. Tilbered ribeye-bøffen i Sous Vide-badet i den angivne tid. For en tykkelse på 200-250g er kanp 2 timer passende, afhængigt af din præference for tilberedning.
  5. Afslutning: Efter Sous Vide-tilberedningen, fjern bøffen fra vandbadet og vakuumpakningen.
  6. Stegning: Opvarm en stegepande med smør eller olie over høj varme. Brun ribeye-bøffen på den ene side i cirka 1 minut, indtil den får en gylden skorpe. Gentag processen på den anden side i 1 minut.
  7. Tag ribeye-bøffen af panden og lad den hvile i et par minutter for at lade saften fordele sig.

Denne Sous Vide-tilberedning vil resultere i en saftig og mørt ribeye med en perfekt tilberedt kerne og den dejligste stegeskorpe. Giv dig selv lov til at lade begejstringen vokse og dele denne unikke smagsoplevelse med dem omkring dig eller spis den hele selv – Bon appétit og velbekomme!

oksekød direkte til døren?

preloader