Pattegris stegt på rotisseri i ugly drum smoker.

10. september 2020 / Alle Kategorier

-Af Johnny Deleuran Eskildsen

Vi sælger RIGTIG mange af vores små pattegrise og vi hører om et hav af fede måder hvorpå I tilbereder dem.

Jeg blev super glad da jeg modtog denne mail fra en af vores gode kunder. Han havde fået den geniale ide at stege grisen på rotisseri over en ugly drum smoker. Her er hvad Johnny skrev:

Grisen er gnedet med 500 gr hjemmelavet urtesmør, med ekstra salt. Både indvendigt og udvendigt

En hel weber optænder, fyldt med grillbriketter. 

Hældes over i kulholderen i bunden af Ugly drum smokeren. 

Det giver 3 timers brændetid ved 110-120 grader. Med lukket låg, og åben spjæld i toppen. ¾ åben spjæld i bunden.

Til sidst ca 45-60 minutter med nye kul på begge sider af grisen. Drypbakke med lidt vand ind under, så det ikke fanger ild.

Så er sværen sprød og kødet er meget saftig.

Det er lavet med en 6,2 kg gris.