Sous vide af Iberico Presa
Når det kommer til Iberico Presa, er vi i gourmetland. Denne særlige udskæring fra agernfodrede sortfodsgrise fra Spanien er marmoreret, mørt og simpelthen ekstravagant i smag. Med sous vide teknikken får du hver eneste gang et perfekt tilberedt stykke kød, der vil imponere enhver gæst ved middagsbordet.
Fremngangsmåde
- Forberedelse: Krydr Iberico Presa med salt og sort peber. Læg det i en vakuumposer sammen med en smule olivenolie og evt. urter.
- Sous Vide: Forvarm din sous vide til 56°C. Læg den forberedte pose i vandbadet og lad det simre i 3 timer.
- Grill/Bruning: Forvarm grillen eller en meget varm pande. Tag kødet ud af posen og tør det let. Grill eller brun det i kort tid for at opnå en lækker stegeskorpe.
- Servering: Skær kødet i skiver og server straks.
sortfodsgris til døren?
-
Presa. Iberico
250,00 kr. pr. kg