Brisket full packer. Greater Omaha Packing

Flere visninger

Brisket full packer. Greater Omaha Packing

Lagerstatus: Ikke på lager

The real deal.


Brisket full packer fra amerikanske Greater Omaha Packing.


En low and slow gudespise, der lader dig lege med røg og rubs. Stykket egner sig kun til helstegning og kan ikke blot skæres til bøffer. Den kræver desuden lang tilberedning ved 110 grader, 6-? timer indtil ønsket mørhed. Vi anbefaler desuden at man sætter sig ind i denne udskæring ved søgning på Google.


NB: Der er rigtig meget afpuds på denne vare- man kan ikke lave en full packer brisket uden. Se vores FAQ vedrørende afpuds.

98,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning

Brisket er en rigtig svær udskæring. Den skal tilberedes rigtig længe ved lav temperatur (100-110 grader). Der er desværre ikke nogen facitliste for brisket- de er færdige, når de er færdige.

Udskæringen egner sig også til Sous Vide, hvor den lange tilberedning ved lav temperatur, gør underværker for kødet.

Vi anbefaler jer at se denne video- Så er I klædt rigtig godt på til at gå i krig med en full packer brisket: https://www.youtube.com/watch?v=VmTzdMHu5KU

Varedeklaration

Dyr: Okse.

Fodder: Slutfodret med korn.

Udskæring: oksespidsbryst.

Født i: U.S.A.

Opvokset i: U.S.A.

Slagtet i: U.S.A

Leveres som: Ferskvare.

Holdbarhed køl: En uge efter modtagelse ved max 5 gr.

Beskrivelse

Detaljer

The real deal.

Brisket full packer fra amerikanske Greater Omaha Packing.

En low and slow gudespise, der lader dig lege med røg og rubs. Stykket egner sig kun til helstegning og kan ikke blot skæres til bøffer. Den kræver desuden lang tilberedning ved 110 grader, 6-? timer indtil ønsket mørhed. Vi anbefaler desuden at man sætter sig ind i denne udskæring ved søgning på Google.

NB: Der er rigtig meget afpuds på denne vare- man kan ikke lave en full packer brisket uden. Se vores FAQ vedrørende afpuds.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Greater Omaha Packing
Land USA
Anbefalinger til tIlberedning

Brisket er en rigtig svær udskæring. Den skal tilberedes rigtig længe ved lav temperatur (100-110 grader). Der er desværre ikke nogen facitliste for brisket- de er færdige, når de er færdige.

Udskæringen egner sig også til Sous Vide, hvor den lange tilberedning ved lav temperatur, gør underværker for kødet.

Vi anbefaler jer at se denne video- Så er I klædt rigtig godt på til at gå i krig med en full packer brisket: https://www.youtube.com/watch?v=VmTzdMHu5KU

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.

Fodder: Slutfodret med korn.

Udskæring: oksespidsbryst.

Født i: U.S.A.

Opvokset i: U.S.A.

Slagtet i: U.S.A

Leveres som: Ferskvare.

Holdbarhed køl: En uge efter modtagelse ved max 5 gr.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.