Brisket - Full Packer. Mollendo Wagyu. Mbs 5+

Flere visninger

Brisket - Full Packer. Mollendo Wagyu. Mbs 5+

Lagerstatus: Ikke på lager

En fænomenal oplevelse


Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!


Her får du en Wagyu Full Packer Brisket med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.


Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.


Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien. Og vi mener at vi med disse Briskets har de flotteste full packers på markedet. De er super flot afpudsede og den allertyndeste del af flat´en er skåret væk.


NB: Frostvare der sendes til optøning. Bestil den derfor leveret et par dage før du påtænker at tilberede den. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den selvfølgelig dybfrossen. Se vores blog for tips & tricks til Brisket

200,00 kr
Pris pr. kg
Varedeklaration

Dyr: Okse.

Udskæring: Brisket Point End.

Kornfodret minumum 500 dage. 

Født i: Chile.

Opvokset i: Chile.

Slagtet i: Chile.

Leveres som: Frostvare der sendes til optøning. Bestil den derfor leveret et par dage før du påtænker at tilberede den. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den selvfølgelig dybfrossen.

Beskrivelse

Detaljer

En fænomenal oplevelse

Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!

Her får du en Wagyu Full Packer Brisket med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.

Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.

Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien. Og vi mener at vi med disse Briskets har de flotteste full packers på markedet. De er super flot afpudsede og den allertyndeste del af flat´en er skåret væk.

NB: Frostvare der sendes til optøning. Bestil den derfor leveret et par dage før du påtænker at tilberede den. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den selvfølgelig dybfrossen. Se vores blog for tips & tricks til Brisket

Yderligere information

Yderligere information

Producent Mollendo
Land Chile
Anbefalinger til tIlberedning Nej
Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.

Udskæring: Brisket Point End.

Kornfodret minumum 500 dage. 

Født i: Chile.

Opvokset i: Chile.

Slagtet i: Chile.

Leveres som: Frostvare der sendes til optøning. Bestil den derfor leveret et par dage før du påtænker at tilberede den. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den selvfølgelig dybfrossen.

Country of Manufacture

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.