Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Brisket full packer. Oakey Premium Wagyu. Mbs 3-5.
Brisket er en rigtig svær udskæring. Den skal tilberedes rigtig længe ved lav temperatur (100-110 grader). Der er desværre ikke nogen facitliste for brisket- de er færdige, når de er færdige.
Udskæringen egner sig også til Sous Vide, hvor den lange tilberedning ved lav temperatur, gør underværker for kødet.
Vi anbefaler jer dette link: https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du
- Så er I klædt rigtig godt på til at gå i krig med en full packer brisket
Dyr: Okse.
Fodder: Slutfodret med korn.
Udskæring: oksespidsbryst.
Født i: Australien.
Opvokset i: Australien.
Slagtet i: Australien
Leveres som: Frostvare der sendes som optøningsvare, Fortsæt optøningen i eget køleskab efter modtagelse. Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.
- Beskrivelse
-
Detaljer
Brisket full packer fra australske Oakey & deres Wagyu linje.
En low and slow gudespise, der lader dig lege med røg og rubs. Stykket egner sig kun til helstegning og kan ikke blot skæres til bøffer. Den kræver desuden lang tilberedning ved 110 grader, indtil ønsket mørhed. Vi anbefaler desuden at man sætter sig ind i denne udskæring f.eks på dette link:
https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du/
NB: Der er rigtig meget afpuds på denne vare- man kan ikke lave en full packer brisket uden. Se vores FAQ vedrørende afpuds.
Sendes som optøningsvare, Fortsæt optøningen i eget køleskab efter modtagelse. Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.
- Yderligere information
-
Yderligere information
Producent Oakey Land Australien Anbefalinger til tIlberedning Brisket er en rigtig svær udskæring. Den skal tilberedes rigtig længe ved lav temperatur (100-110 grader). Der er desværre ikke nogen facitliste for brisket- de er færdige, når de er færdige.
Udskæringen egner sig også til Sous Vide, hvor den lange tilberedning ved lav temperatur, gør underværker for kødet.
Vi anbefaler jer dette link: https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du
- Så er I klædt rigtig godt på til at gå i krig med en full packer brisket
Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: Okse.
Fodder: Slutfodret med korn.
Udskæring: oksespidsbryst.
Født i: Australien.
Opvokset i: Australien.
Slagtet i: Australien
Leveres som: Frostvare der sendes som optøningsvare, Fortsæt optøningen i eget køleskab efter modtagelse. Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.
Country of Manufacture