Brisket full packer. Oakey Premium Wagyu. Mbs 3-5

Flere visninger

Brisket full packer. Oakey Premium Wagyu. Mbs 3-5

Lagerstatus: Ikke på lager

Brisket full packer fra australske Oakey & deres Wagyu linje. 


En low and slow gudespise, der lader dig lege med røg og rubs. Stykket egner sig kun til helstegning og kan ikke blot skæres til bøffer. Den kræver desuden lang tilberedning ved 110 grader, 6-? timer indtil ønsket mørhed. Vi anbefaler desuden at man sætter sig ind i denne udskæring f.eks på dette link:


https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du/


NB: Der er rigtig meget afpuds på denne vare- man kan ikke lave en full packer brisket uden. Se vores FAQ vedrørende afpuds.


 

120,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning

Brisket er en rigtig svær udskæring. Den skal tilberedes rigtig længe ved lav temperatur (100-110 grader). Der er desværre ikke nogen facitliste for brisket- de er færdige, når de er færdige.

Udskæringen egner sig også til Sous Vide, hvor den lange tilberedning ved lav temperatur, gør underværker for kødet.

Vi anbefaler jer dette link: https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du

- Så er I klædt rigtig godt på til at gå i krig med en full packer brisket

 

 

Varedeklaration

Dyr: Okse.

Fodder: Slutfodret med korn.

Udskæring: oksespidsbryst.

Født i: Australien.

Opvokset i: Australien.

Slagtet i: Australien

Leveres som: Ferskvare indtil 10/12, herefter frostvare.

Holdbarhed køl: se label på vare

Beskrivelse

Detaljer

Brisket full packer fra australske Oakey & deres Wagyu linje. 

En low and slow gudespise, der lader dig lege med røg og rubs. Stykket egner sig kun til helstegning og kan ikke blot skæres til bøffer. Den kræver desuden lang tilberedning ved 110 grader, 6-? timer indtil ønsket mørhed. Vi anbefaler desuden at man sætter sig ind i denne udskæring f.eks på dette link:

https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du/

NB: Der er rigtig meget afpuds på denne vare- man kan ikke lave en full packer brisket uden. Se vores FAQ vedrørende afpuds.

 

Yderligere information

Yderligere information

Producent Oakey
Land Australien
Anbefalinger til tIlberedning

Brisket er en rigtig svær udskæring. Den skal tilberedes rigtig længe ved lav temperatur (100-110 grader). Der er desværre ikke nogen facitliste for brisket- de er færdige, når de er færdige.

Udskæringen egner sig også til Sous Vide, hvor den lange tilberedning ved lav temperatur, gør underværker for kødet.

Vi anbefaler jer dette link: https://boemsen.com/full-packer-brisket-saadan-goer-du

- Så er I klædt rigtig godt på til at gå i krig med en full packer brisket

 

 

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.

Fodder: Slutfodret med korn.

Udskæring: oksespidsbryst.

Født i: Australien.

Opvokset i: Australien.

Slagtet i: Australien

Leveres som: Ferskvare indtil 10/12, herefter frostvare.

Holdbarhed køl: se label på vare

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.