Dekorativ udfyldt baggrund

Brisket Full Packer mbs 5+. Mollendo Wagyu

200,00 kr. pr. kg

Holdbarhed

Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...

Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.

Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

En fænomenal oplevelse

Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!

Her får du en Wagyu Brisket Full Packer med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.

Den kræver desuden lang tilberedning ved ca. 110 grader. Vi anbefaler på det kraftigste at man sætter sig ind i denne udskæring ved søgning på Google.

Der er rigtig meget afpuds på en full packer brisket. Desuden svinder den en del under tilberedning. 40% spild er ikke urealistisk. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.

Udskæring: Wagyu Brisket Full Packer.

Kornfodret minumum 500 dage.

Født i: Chile.

Opvokset i: Chile.

Slagtet i: Chile.

Opskåret og indfrosset i: DK.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.

Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.

Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.