Chuck Flap Roast. Kansas Ranch Black Angus

Flere visninger

Chuck Flap Roast. Kansas Ranch Black Angus

Lagerstatus: På lager

Amerikanske førsteklasses chuck flap fra amerikanske Kansas Ranch. 


Og der er tale om majsfodret ren race black angus kvæg og et nicheprodukt i en kvalitet over meget af det andet amerikanske oksekød i markedet.


Udskæringen er mør, saftig og utroligt velsmagende. Den kan serveres som rødt kød men egner sig også fortræffeligt til low & slow. 


NB. Frostvare.

200,00 kr
Pris pr. kg

* Påkrævede felter

200,00 kr
Anbefalinger til tIlberedning

Stykket brunes af på alle sider og krydres. Så bages det i ovn ved 100-120 grader indtil ønsket kernetemperatur (55 for medium) Skæres i skiver på tværs af fibrene.

Det kan også laves som low and slow og dermed serveres gennemstegt. Kødet krydres og lægges på grill ved 120 grader indirekte. Her ligger det i 2,5 time. Så pakkes kødet stramt i stanniol sammen med et par smørklatter og tilbage på grillen ved 120 grader indirekte. Her bages det indtil stykket mærkes meget mørt gennem stanniolen (forventalt mellem 2-3 timer.

Det egner sig også til tilberedning i Sous vide. Her anbefaler vi 2-3 timer ved 55 grader, hvorefter det brunes af på alle sider.

Varedeklaration

Dyr: Oksekød

Producent: Kansas Ranch

Fodder: Slutfodret med majs/korn

Udskæring: chuck flap- intet dansk navn.

Født i: U.S.A

Opvokset i: U.S.A

Slagtet i: U.S.A

Leveres som: Frostvare.

Holdbarhed: se label på vare.

Beskrivelse

Detaljer

Amerikanske førsteklasses chuck flap fra amerikanske Kansas Ranch. 

Og der er tale om majsfodret ren race black angus kvæg og et nicheprodukt i en kvalitet over meget af det andet amerikanske oksekød i markedet.

Udskæringen er mør, saftig og utroligt velsmagende. Den kan serveres som rødt kød men egner sig også fortræffeligt til low & slow. 

NB. Frostvare.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Kansas Ranch
Land USA
Anbefalinger til tIlberedning

Stykket brunes af på alle sider og krydres. Så bages det i ovn ved 100-120 grader indtil ønsket kernetemperatur (55 for medium) Skæres i skiver på tværs af fibrene.

Det kan også laves som low and slow og dermed serveres gennemstegt. Kødet krydres og lægges på grill ved 120 grader indirekte. Her ligger det i 2,5 time. Så pakkes kødet stramt i stanniol sammen med et par smørklatter og tilbage på grillen ved 120 grader indirekte. Her bages det indtil stykket mærkes meget mørt gennem stanniolen (forventalt mellem 2-3 timer.

Det egner sig også til tilberedning i Sous vide. Her anbefaler vi 2-3 timer ved 55 grader, hvorefter det brunes af på alle sider.

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Oksekød

Producent: Kansas Ranch

Fodder: Slutfodret med majs/korn

Udskæring: chuck flap- intet dansk navn.

Født i: U.S.A

Opvokset i: U.S.A

Slagtet i: U.S.A

Leveres som: Frostvare.

Holdbarhed: se label på vare.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.