Cote de boeuf. Greater Omaha Packing

Flere visninger

Cote de boeuf. Greater Omaha Packing

Lagerstatus: På lager

BØFFERNES KONGE


Vi har fået skåret et parti cote de boeuf af amerikansk ribeye på ben. Superproducenten Greater Omaha Packing har leveret kornfodret kødkvæg i særklasse til disse monster steaks. En rigtig fin bøf at dele.


NB: Frostvare der sendes som optøningsvare, Fortsæt optøningen i eget køleskab efter modtagelse. 


Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.


Husk nu at der altså er ben på en cote de boeuf samt fedt og afpuds. Så en cote de boeuf på 1.2 kg mætter IKKE 4 personer.

Før 350,00 kr

Nu kun 268,00 kr

Pris pr. kg

* Påkrævede felter

Før 350,00 kr

Nu kun 268,00 kr

Anbefalinger til tIlberedning

Bøfferne tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøfferne ud af køleskab en time før tilberedning, så de kan opnå stuetemperatur. Brun bøfferne af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur.

Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.

Varedeklaration

Dyr: Oksekød

Producent: Greater Omaha Packing

Race: Angus Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: cote de boeuf- skåret af marmoreret ribeye på ben

Født i: U.S:A Opvokset i: U.S.A

Slagtet i: U.S.A

Opskåret og indfrosset i: Danmark

Leveres som: Frostvare der sendes til optøning. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab og varen spises indenfor 3 dage. 

Henter du selv varen i Brøndby udleveres den frossen.

Beskrivelse

Detaljer

BØFFERNES KONGE

Vi har fået skåret et parti cote de boeuf af amerikansk ribeye på ben. Superproducenten Greater Omaha Packing har leveret kornfodret kødkvæg i særklasse til disse monster steaks. En rigtig fin bøf at dele.

NB: Frostvare der sendes som optøningsvare, Fortsæt optøningen i eget køleskab efter modtagelse. 

Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.

Husk nu at der altså er ben på en cote de boeuf samt fedt og afpuds. Så en cote de boeuf på 1.2 kg mætter IKKE 4 personer.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Greater Omaha Packing
Land USA
Anbefalinger til tIlberedning

Bøfferne tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøfferne ud af køleskab en time før tilberedning, så de kan opnå stuetemperatur. Brun bøfferne af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur.

Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Oksekød

Producent: Greater Omaha Packing

Race: Angus Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: cote de boeuf- skåret af marmoreret ribeye på ben

Født i: U.S:A Opvokset i: U.S.A

Slagtet i: U.S.A

Opskåret og indfrosset i: Danmark

Leveres som: Frostvare der sendes til optøning. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab og varen spises indenfor 3 dage. 

Henter du selv varen i Brøndby udleveres den frossen.

Country of Manufacture

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.