Cote de boeuf. Greater Omaha Packing

Flere visninger

Cote de boeuf. Greater Omaha Packing

Lagerstatus: På lager

BØFFERNES KONGE


Vi har fået skåret et parti cote de boeuf af amerikansk ribeye på ben. Superproducenten Greater Omaha Packing har leveret kornfodret kødkvæg i særklasse til disse monster steaks. En rigtig fin bøf at dele.


Køb 1 styk og betal 315,- pr. kg


Køb 3 styk og betal 305,- pr. kg


køb 5 styk og betal 285,- pr. kg


Bemærk: Frostvare.

Før 350,00 kr

Nu kun 315,00 kr

  • Køb 3 for 305,00 kr pr. kg og spar 4%
  • Køb 5 for 285,00 kr pr. kg og spar 10%
Pris pr. kg

* Påkrævede felter

Før 350,00 kr

Nu kun 315,00 kr

Anbefalinger til tIlberedning

Bøfferne tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøfferne ud af køleskab en time før tilberedning, så de kan opnå stuetemperatur. Brun bøfferne af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur.

Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.

Varedeklaration

Dyr: Oksekød

Producent: Greater Omaha Packing

Race: Angus Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: cote de boeuf- skåret af marmoreret ribeye på ben

Født i: U.S:A Opvokset i: U.S.A

Slagtet i: U.S.A

Opskåret og indfrosset i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed Frost: se anden mærkat på vare

Beskrivelse

Detaljer

BØFFERNES KONGE

Vi har fået skåret et parti cote de boeuf af amerikansk ribeye på ben. Superproducenten Greater Omaha Packing har leveret kornfodret kødkvæg i særklasse til disse monster steaks. En rigtig fin bøf at dele.

Køb 1 styk og betal 315,- pr. kg

Køb 3 styk og betal 305,- pr. kg

køb 5 styk og betal 285,- pr. kg

Bemærk: Frostvare.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Greater Omaha Packing
Land USA
Anbefalinger til tIlberedning

Bøfferne tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøfferne ud af køleskab en time før tilberedning, så de kan opnå stuetemperatur. Brun bøfferne af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur.

Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Oksekød

Producent: Greater Omaha Packing

Race: Angus Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: cote de boeuf- skåret af marmoreret ribeye på ben

Født i: U.S:A Opvokset i: U.S.A

Slagtet i: U.S.A

Opskåret og indfrosset i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed Frost: se anden mærkat på vare

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.