Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Cote de boeuf. Greater Omaha Packing
Bøfferne tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøfferne ud af køleskab en time før tilberedning, så de kan opnå stuetemperatur. Brun bøfferne af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur.
Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.
Dyr: Oksekød
Producent: Greater Omaha Packing
Race: Angus Fodder: Slutfodret med korn
Udskæring: cote de boeuf- skåret af marmoreret ribeye på ben
Født i: U.S:A Opvokset i: U.S.A
Slagtet i: U.S.A
Opskåret og indfrosset i: Danmark
Leveres som: Frostvare der sendes til optøning. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab og varen spises indenfor 3 dage.
Henter du selv varen i Brøndby udleveres den frossen.
- Beskrivelse
-
Detaljer
BØFFERNES KONGE
Vi har fået skåret et parti cote de boeuf af amerikansk ribeye på ben. Superproducenten Greater Omaha Packing har leveret kornfodret kødkvæg i særklasse til disse monster steaks. En rigtig fin bøf at dele.
NB: Frostvare der sendes som optøningsvare, Fortsæt optøningen i eget køleskab efter modtagelse.
Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.
Husk nu at der altså er ben på en cote de boeuf samt fedt og afpuds. Så en cote de boeuf på 1.2 kg mætter IKKE 4 personer.
- Yderligere information
-
Yderligere information
Producent Greater Omaha Packing Land USA Anbefalinger til tIlberedning Bøfferne tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøfferne ud af køleskab en time før tilberedning, så de kan opnå stuetemperatur. Brun bøfferne af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur.
Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.
Holdbarhed 17/1-2025 ved opbevaring på -18 grader Levering Nej Declarations Dyr: Oksekød
Producent: Greater Omaha Packing
Race: Angus Fodder: Slutfodret med korn
Udskæring: cote de boeuf- skåret af marmoreret ribeye på ben
Født i: U.S:A Opvokset i: U.S.A
Slagtet i: U.S.A
Opskåret og indfrosset i: Danmark
Leveres som: Frostvare der sendes til optøning. Ved modtagelse fortsættes optøning i eget køleskab og varen spises indenfor 3 dage.
Henter du selv varen i Brøndby udleveres den frossen.
Country of Manufacture