Cuvette Deal. Uruguay San Alberto. 10 kg

Flere visninger

Cuvette Deal. Uruguay San Alberto. 10 kg

Lagerstatus: På lager

Så er der endnu et SUPER tilbud fra Steak-out.


Ca. 10 kg (9-10 stk) Uruguay oksecuvetter fra kornfodret kødkvæg.


Virkeligt møre og med super smag! Cuvetterne er ferske og kan indfryses uden problemer.


KUN 800,- !!!!


Gå sammen med kollegaen, fætteren, naboen og spar en formue på fantastisk kød der i forvejen sælges til engros pris.


NB: der er afpuds på denne vare.


 

800,00 kr
Ca. 10 Kg
ELLER
Anbefalinger til tIlberedning

Cuvetten trimmes og fedtlaget ridses i tern. Brunes af på en varm pande/grill på begge sider, sørg for at krølfedtet bliver gyldent og sprødt.

Herefter krydres stegen og den steges færdig i en 80 grader varm ovn eller ved lavest mulige indirekte varme på grill, indtil ønsket kernetamperatur. Den egner sig også til tilberedning i Sous Vide. Ca. 4 timer ved 54 grader. Herefter brunes den af på pande grill.

Der ligger også flere guides på Danmarks SKARPESTE BBQ blog. Boemsens BBQ: https://boemsen.com/?s=cuvette

Varedeklaration

Dyr: Okse.
Fodder: Slutfodret med korn.
Udskæring: cuvette. 
Født i: Uruguay.
Opvokset i: Uruguay.
Slagtet i: Uruguay.
Leveres som: Kølevare indtil 15/6, herefter frost
Holdbarhed køl: Se label på vare

Beskrivelse

Detaljer

Så er der endnu et SUPER tilbud fra Steak-out.

Ca. 10 kg (9-10 stk) Uruguay oksecuvetter fra kornfodret kødkvæg.

Virkeligt møre og med super smag! Cuvetterne er ferske og kan indfryses uden problemer.

KUN 800,- !!!!

Gå sammen med kollegaen, fætteren, naboen og spar en formue på fantastisk kød der i forvejen sælges til engros pris.

NB: der er afpuds på denne vare.

 

Yderligere information

Yderligere information

weight 10,00 kr
Producent San Alberto
Land Uruguay
Anbefalinger til tIlberedning

Cuvetten trimmes og fedtlaget ridses i tern. Brunes af på en varm pande/grill på begge sider, sørg for at krølfedtet bliver gyldent og sprødt.

Herefter krydres stegen og den steges færdig i en 80 grader varm ovn eller ved lavest mulige indirekte varme på grill, indtil ønsket kernetamperatur. Den egner sig også til tilberedning i Sous Vide. Ca. 4 timer ved 54 grader. Herefter brunes den af på pande grill.

Der ligger også flere guides på Danmarks SKARPESTE BBQ blog. Boemsens BBQ: https://boemsen.com/?s=cuvette

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.
Fodder: Slutfodret med korn.
Udskæring: cuvette. 
Født i: Uruguay.
Opvokset i: Uruguay.
Slagtet i: Uruguay.
Leveres som: Kølevare indtil 15/6, herefter frost
Holdbarhed køl: Se label på vare

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.