Duroc Baby back ribs. enkelt side. Artigas

Flere visninger

Duroc Baby back ribs. enkelt side. Artigas

Lagerstatus: På lager

Her får du 1 side smagfuld og kødfyldt baby back ribs fra spanske Duroc grise! En rigtig lækkerbisken for BBQ-afficionados. Der er tale om helt ubehandlede og uspolerede ben, den kræver derfor lang tids tilberedning ved lav temperatur. Vi anbefaler at lave den efter 3-2-1 metoden. Husk at fjerne hinden på bagsiden af benene.


OBS: denne vare sendes til optøning og skal spises senest 3 dage efter modtagelse. Varen må ikke genfryses. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby udleveres den selvfølgelig dybfrossen.

100,00 kr
Pris pr. kg

* Påkrævede felter

100,00 kr
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.

Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden af benene. De rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Varedeklaration

Dyr: gris

Race: Duroc

Udskæring: baby back ribs (kamben)

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: OBS: denne vare sendes til optøning og skal spises senest 3 dage efter modtagelse. Varen må ikke genfryses. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby udleveres den selvfølgelig dybfrossen.

 

Beskrivelse

Detaljer

Her får du 1 side smagfuld og kødfyldt baby back ribs fra spanske Duroc grise! En rigtig lækkerbisken for BBQ-afficionados. Der er tale om helt ubehandlede og uspolerede ben, den kræver derfor lang tids tilberedning ved lav temperatur. Vi anbefaler at lave den efter 3-2-1 metoden. Husk at fjerne hinden på bagsiden af benene.

OBS: denne vare sendes til optøning og skal spises senest 3 dage efter modtagelse. Varen må ikke genfryses. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby udleveres den selvfølgelig dybfrossen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Nej
Land Spanien
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.

Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden af benene. De rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: gris

Race: Duroc

Udskæring: baby back ribs (kamben)

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: OBS: denne vare sendes til optøning og skal spises senest 3 dage efter modtagelse. Varen må ikke genfryses. Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby udleveres den selvfølgelig dybfrossen.

 

Country of Manufacture

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.