Duroc SpareRibs. Hel kasse

Flere visninger

Duroc SpareRibs. Hel kasse

Lagerstatus: Ikke på lager

Kan det ikke blive vildt nok?


VOLDSOMT kødfulde spareribs, skåret fra spanske Duroc-grise. Her får du nogle af de bedste ribs der kan skaffes og det er til en rigtig skarp pris. Der er tale om hele sider brystben og de er dermed ikke for de fedtforskrækkede. En kasse kan indeholde 3-5 hele sider. Vi anbefaler at tilberede dem efter 3-2-1 metoden. Så får du en ribs oplevelse du aldrig glemmer!!!


NB: Ikke for de fedtforskrækkede!

63,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden. Benene tøes op og Aftenen før tilberedning rubbes benene og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Varedeklaration

Dyr: gris

Race: Duroc

Udskæring: brystben

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed Frost: se mærkat på vare

Beskrivelse

Detaljer

Kan det ikke blive vildt nok?

VOLDSOMT kødfulde spareribs, skåret fra spanske Duroc-grise. Her får du nogle af de bedste ribs der kan skaffes og det er til en rigtig skarp pris. Der er tale om hele sider brystben og de er dermed ikke for de fedtforskrækkede. En kasse kan indeholde 3-5 hele sider. Vi anbefaler at tilberede dem efter 3-2-1 metoden. Så får du en ribs oplevelse du aldrig glemmer!!!

NB: Ikke for de fedtforskrækkede!

Yderligere information

Yderligere information

Producent PorQ
Land Spanien
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden. Benene tøes op og Aftenen før tilberedning rubbes benene og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: gris

Race: Duroc

Udskæring: brystben

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed Frost: se mærkat på vare

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.