Duroc SpareRibs, portioneret. Frostvare

Flere visninger

Duroc SpareRibs, portioneret. Frostvare

Lagerstatus: Ikke på lager

SÅ ER DER RIBS!


Men ikke hvilke som helst ribs, men lækre, enormt kødfulde spareribs fra spanske Duroc-grise.


Her får du nogle af de bedste og mest kødfulde ribs der kan skaffes.


Praktikken er i højsædet! Disse ben er portioneret i mindre stykker. Vi har fået skåret hele sider brystben i 3-4 stykker, så man kan tage ben op efter behov. Stykkerne er enkeltvist vakuumeret.


Vi anbefaler at tilberede dem efter 3-2-1 metoden. Så får du en ribs oplevelse du aldrig glemmer!!!

90,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.

Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden af benene. De rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Varedeklaration

Dyr: gris

Race: Duroc

Udskæring: spareribs skåret af brystben

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed Frost: se mærkat på vare

Beskrivelse

Detaljer

SÅ ER DER RIBS!

Men ikke hvilke som helst ribs, men lækre, enormt kødfulde spareribs fra spanske Duroc-grise.

Her får du nogle af de bedste og mest kødfulde ribs der kan skaffes.

Praktikken er i højsædet! Disse ben er portioneret i mindre stykker. Vi har fået skåret hele sider brystben i 3-4 stykker, så man kan tage ben op efter behov. Stykkerne er enkeltvist vakuumeret.

Vi anbefaler at tilberede dem efter 3-2-1 metoden. Så får du en ribs oplevelse du aldrig glemmer!!!

Yderligere information

Yderligere information

Producent Nej
Land Spanien
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.

Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden af benene. De rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: gris

Race: Duroc

Udskæring: spareribs skåret af brystben

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed Frost: se mærkat på vare

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.