Handelsbetingelser

 

Alle handler på denne side indgåes mellem dig som kunde og: 

Steak-out.dk

MS Retail Solutions ApS 

Mågevej 8 

2680 Solrød Strand 

CVR: 37704113

Du kan få leveret 4 gange ugentligt: tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vælg blot den dag der passer dig bedst at modtage, når du når til kassen. Du kan altid se vores næste 8 åbne leveringer. I tilfælde af helligdage vil der der være ændringer, men du kan altid se disponible dage ved checkout.

Du kan også vælge at hente selv på vort lager i Brøndby og dermed spare fragten. Ordren skal dog gå gennem vores hjemmeside. Vi har åbent for afhentning af bestilte  ordrer mandag til fredag fra 11-17. Har du bestilt fersk kød skal din ordre afhentes senest en uge efter bestilling. Venter du længere end det, er det på eget ansvar. Vi ringer dig ikke op og advarer dig om at varen er ved at løbe på dato.

Alle priser i webshoppen er inklusiv moms. Fragtprisen er 65,-
Vi leverer til hele danmark, undtaget, ikke brofaste øer.

Man skal påberegne at vægten på kødprodukter kan afvige fra det oplyste. Vægtafvigelser fra 0-100 gram refunderes ikke. Når du f.eks vælger et stykke kød i shoppen på 4,2kg, vil stykket veje mellem 4,110-4,210 kg. Grunden til dette er vi kun kan oprette varerne i 100 grams intervaller. 

Vedrørende fragt/levering

Din bestilling vil blive leveret til hoveddør af vores samarbejdspartner Xpressen, på den ønskede leveringsdatodato i tidsrummet 8-18. Der kan grundet travlhed blive leveret efter 18.00.

Er der fejl og mangler i en kundes opgivelse af leveringsadresse, og ordren går tabt som følge heraf, er tabet hos kunden og ikke hos Steak-out.dk.

Angiver man en leveringsadresse, eller specifik leveringsinstruks og ikke er til stede ved modtagelse, vil kassen blive sat ved hoveddør på eget ansvar.

Ved kassen er der et kommentarfelt. Det er udelukkende beregnet til at angive hvis du ønsker din levering sat et bestemt sted f.eks i carport. 

Man kan ikke ønske et bestemt leveringstidspunkt, ligesom der heller ikke er mulighed for at blive kontaktet i forbindelse med levering.

Efter 1/7-2017 er der ikke længere mulighed for advisering ved sms/mail ved levering. Der arbejdes på en løsning.

Bornholm:

Det er pt ikke muligt at levere på Bornholm.

Reklamationsret:

Ved køb af kød hos Steak-out skal vakuum brydes senest en uge (7 dage) efter modtagelse og varen skal øjeblikkeligt spises eller indfryses. Det er her vi senest skal have din reklamation, ellers kan vi ikke hjælpe dig. Du skal rette henvendelse til os i det øjeblik du opdager fejl eller mangler ved din bestilling og den henvendelse skal rettes til: info@steak-out.dk. Det er vigtigt at du ikke begynder at tilberede varen eller fryse den ned. Kød der er modnet i vakuum kan dufte ret specielt ved åbning. Varen skal skylles og lægges på et rent spækbræt, herefter skal duften fortage sig efter få minutter. Vi skal bruge fotodokumentation af varen, ligesom vi skal have mulighed for at undersøge kødet.

Du har to års garanti på dine varekøb (gælder ikke ferskvarer). Du bedes kontakte os på info@steak-out, så snart du opdager at varen er behæftet med fejl. Vi anbefaler derfor, at du gemmer din kvittering i mindst to år. Garantien dækker fejlbehæftede varer og manglende dele. Garantien dækker ikke fejl, som skyldes almindelig slitage, ivrig, voldsom eller forkert brug. Vi yder ingen form for refusion i forbindelse med afpuds. Hvis man ønsker at købe kød til engros priser, i original indpakning fra slagterierne, er afpuds en del af pakken.

Returvarer sendes/afleveres til: 

JH Transport

Att: Steak-out

Solmarksvej 2

2605 Brøndby

Fortrydelsesret:

Hvis en kunde ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal afbestillingen være os i hænde senest kl. 10.00 dagen inden levering. Afbestilling kan ske til: Info@steak-out.dk.
Da vi handler med ferske, friske og dybfrosne fødevarer, forbeholder vi os ret til ikke at yde nogen former for fortrydelsesret, efter at varerne er leveret i henhold til nedenstående.
Steak-out.dk yder fortrydelsesret i henhold til følgende punkter i forbrugerloven:
For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, er der 14 dages fortrydelsesret, og yderligere 14 dage til at sende varen.
For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.
For at benytte din fortrydelsesret på varer, der ikke er levnedsmidler eller til husholdningen, (vin ell. stegetermometre) skal du inden 14 dage efter modtagelse underrette os. Så har du herefter endnu 14 dage til at sende varen retur.

 

Tilbagebetaling:

Når vi har modtaget din ordre retur (gælder ikke ferskvarer), undersøger vi varen/varerne og tilbagebetaler herefter det beløb, som du betalte, da du bestilte den/dem. Vi refunderer også dine omkostninger til fragt.

Beløbet tilbagebetales altid via den betalingskanal, som du selv benyttede, da du afgav din ordre.

Bemærk: Du kan risikere at miste beløbet helt eller delvist, hvis

- det er tydeligt, at varen/varerne har været brugt.
- varen/varerne er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den/dem.
- du har anvendt varen/varerne ud over, hvad der var nødvendigt for at konstatere varens/varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionalitet.

Persondata:

Når du afgiver en ordre på http://www.Steak-out.dk, skal du oplyse dit navn, adresse, mail og telefonnummer. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne levere din bestilling til dig.

Alle oplysninger, som Steak-out.dk registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Af hensyn til vores bogføring, skal vi gemme disse oplysninger i 5 år. Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjemand.

Når du handler på Steak-out.dk skal du benytte et betalingskort. For at beskytte dine kortoplysninger vil du ved indtastningen af kortoplysninger blive ført over til en betalingsside leveret af Epay A/S - der er certificeret til at håndtere betalingsdata - og Epay A/S sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret, så hverken Steak-out.dk eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.
Handelsbetingelser:

Gebyrer:

Betaling sker med betalingskort. Pengene trækkes først når varen afsendes.

Kortgebyrer betales pt. af Steak-out.dk

Uforudsete hændelser 

Vi tager i øvrigt forbehold for taste og trykfejl på hjemmesiden og tillader os at annullere ordrer i forbindelse hermed. Vi kan ligeledes være nødt til at aflyse bestillinger i tilfælde af uforudsete udsolgt situationer og lagerfejl. Vi vil kontakte jer i forbindelse hermed.

En aftale er i øvrigt først indgået, når vi har haft lejlighed til at godkende ordren, jævnfør aftalelovens § 9.