Hel kasse U.S St. Louis cut spareribs. Ca. 19 kg. SENDES PÅ EGET ANSVAR
Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.
Dagen før tilberedning: Benene tøes op hinden fjernes fra bagsiden af benene. Så smøres benene med en mild sennep og rubbes med en god tør-rub. Herefter pakkes de ind i film og overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.
3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)
2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice
0,5-1 time med BBQ sauce
Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer
Dyr: gris
Udskæring: St. Louis cut fra brystben
Født i: U.S.A
Opvokset i: U.S.A
Slagtet og indfrosset i: U.S.A
Leveres som: VIGTIG INFO: Kun til afhentning fra vort lager i Brøndby! Bestiller du dem og ønsker de skal sendes er det på eget ansvar! Vi kan ikke garantere de når helt dybfrosne frem
- Beskrivelse
-
Detaljer
VIGTIG INFO: Kun til afhentning fra vort lager i Brøndby! Bestiller du dem og ønsker de skal sendes er det på eget ansvar! Vi kan ikke garantere de når helt dybfrosne frem
U.S.A har en tradition for spareribs vi slet ikke kan sætte os ind i. Og der skal VIRKELIG være kød på deres ribs. Og kød- det er der masser af!
Her får du en hel kasse (ca. 19 kg) voldsomt kødfulde amerikanske St. Louis cut ribs. Siderne er pakket individuelt i vakuum. 2 sider er nok til 4 personer!
Du betaler indledningsvis for 19 kg. Vejer kassen kun 17.8 kg, laver vi en tilbageførsel for manglende vægt.
- Yderligere information
-
Yderligere information
weight 19,00 kr Producent Nej Land USA Anbefalinger til tIlberedning Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.
Dagen før tilberedning: Benene tøes op hinden fjernes fra bagsiden af benene. Så smøres benene med en mild sennep og rubbes med en god tør-rub. Herefter pakkes de ind i film og overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.
3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)
2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice
0,5-1 time med BBQ sauce
Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer
Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: gris
Udskæring: St. Louis cut fra brystben
Født i: U.S.A
Opvokset i: U.S.A
Slagtet og indfrosset i: U.S.A
Leveres som: VIGTIG INFO: Kun til afhentning fra vort lager i Brøndby! Bestiller du dem og ønsker de skal sendes er det på eget ansvar! Vi kan ikke garantere de når helt dybfrosne frem
Country of Manufacture