Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Iberico baby back ribs. Ca. 5 kg.
Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden og benene renses for benrester efter savning. Benene rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader, indirekte varme. Ovn kan også bruges.
Her skal de så grilles 3-4 timer ved indirekte varme, indtil ønsket mørhed. Benene skal vendes undervejs, ligesom det kan være en fordel at de bytter plads undervejs- Så sikrer du dig bedre at de er færdige samtidig. Du kan med fordel sprøjte dem med æble- eller anden frugtjuice undervejs. Når du er tilfreds med mørheden, pensles benene med barbeque sauce og bliver på grillen 5-10 minutter, indtil saucen har sat sig.
VI ANBEFALER IKKE AT MAN PAKKER DEM I STANNIOL. DE SMELTER SIMPELTHEN VÆK. VI ANBEFALER ABSOLUT IKKE AT KOGE DEM.
Benene er også velegnede til tilberedning i Sous Vide.
Dyr: gris
Race: Iberico
Udskæring: kamben
Født i: Spanien
Opvokset i: Spanien
Slagtet i: Spanien
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
- Beskrivelse
-
Detaljer
De officielle ribs fra DM Grill 2019
Iberico baby back ribs fra spanske Iberico grise. En rigtig lækkerbisken for BBQ-afficionados. Disse ribs er til dig der går op i velsmag og kvalitet fremfor kvantitet- De kan og skal ikke sammenlignes med ribs fra andre grise. De er slagtet tæt ind på benene, grundet kostbarhed af omkringliggende udskæringer. De kan og skal ikke sammenlignes med ben fra den danske hvide gris. Iberico er helt sin egen.
Der er tale om helt ubehandlede og uspolerede ben.
Husk at fjerne hinden på bagsiden af benene og rens benene for benrester. Vi anbefaler at ompakke dem efter modtagelse for at undgå frostskade på benene.
Du får her en hel kasse frosne kamben af Iberico gris.
Køb 1 kasse og betal 64,- pr. kg
Køb 2 kasser og betal 58,- pr. kg
Køb 4 kasser og betal 53,- pr. kg
- Yderligere information
-
Yderligere information
weight 5,00 kr Producent Nej Land Spanien Anbefalinger til tIlberedning Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden og benene renses for benrester efter savning. Benene rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader, indirekte varme. Ovn kan også bruges.
Her skal de så grilles 3-4 timer ved indirekte varme, indtil ønsket mørhed. Benene skal vendes undervejs, ligesom det kan være en fordel at de bytter plads undervejs- Så sikrer du dig bedre at de er færdige samtidig. Du kan med fordel sprøjte dem med æble- eller anden frugtjuice undervejs. Når du er tilfreds med mørheden, pensles benene med barbeque sauce og bliver på grillen 5-10 minutter, indtil saucen har sat sig.
VI ANBEFALER IKKE AT MAN PAKKER DEM I STANNIOL. DE SMELTER SIMPELTHEN VÆK. VI ANBEFALER ABSOLUT IKKE AT KOGE DEM.
Benene er også velegnede til tilberedning i Sous Vide.
Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: gris
Race: Iberico
Udskæring: kamben
Født i: Spanien
Opvokset i: Spanien
Slagtet i: Spanien
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
Country of Manufacture