Iberico svinekæber. Ca. 1,8kg

Flere visninger

Iberico svinekæber. Ca. 1,8kg

Lagerstatus: Ikke på lager

Efteråret er over os og simremaden er for alvor populær. Hvad med langtidsbrasserede svinekæber tilberedt med mørk øl og masser af urter?


Vores svinekæber af spanske Iberico grise er i særklasse. Du får 2 pakker med ialt ca. 1,8 kg.


NB: Frostvare

250,00 kr
Ca. 1.8 Kg
Anbefalinger til tIlberedning
Svinekæbe braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør Forfatter: Gastromand.dk Kategori: Hovedret Forberedelsestid: 30 mins Tilberedningstid: 120 mins Total tid: 2 timer 30 mins Antal personer: 4 Ingredienser 12 stk. svinekæber 1 go' mørk øl 2 pastinakker, persillerod eller lidt selleri 2 gulerødder 1 rødbede 1 glas perleløg - ja jeg bruger glas l. oksebouillon 1 spsk. honning 1 dl eddike of some sort 1 stjerneanis salt peber Tilberedning: Kæber Brun kæberne af i en stegegryde som kan tåle at gå i ovnen Tilsæt grøntsager og øl Kog op og tilsæt herefter bouillon Kog op og lad småsimre ca. 5 minutter Dæk gryden til med låg eller staniol og smid den i ovnen ved 185 grader i ca. 1,5 time. Tjek at kæberne er møre før de tages op af væden og holdes varme i stanioel Si væden over i en gryde og kog ned til ca. 2-3 dl. Smag til med gastrik (alternativt honning), salt og peber Umiddelbart før servering tages den glaceagtige væde af varmen og små klatter af iskold smør piskes i Tilbehør: Rødbede skæres i små tern Steg i lidt olie på panden Tilsæt 1 stor spsk. honning og 1 dl eddike (vineddike, balsamico eller æblecidereddike) og stjerneanis Lad rødbederne stege ved svag varme i 15 minutter Tilsæt perleløg 5-10 minutter før servering
Varedeklaration
Dyr: gris Race: Iberic Producent: Covap Udskæring: svinekæber Født i: Spanien Opvokset i: Spanien Slagtet i: Spanien Leveres som: Frostvare Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
Beskrivelse

Detaljer

Efteråret er over os og simremaden er for alvor populær. Hvad med langtidsbrasserede svinekæber tilberedt med mørk øl og masser af urter?

Vores svinekæber af spanske Iberico grise er i særklasse. Du får 2 pakker med ialt ca. 1,8 kg.

NB: Frostvare

Yderligere information

Yderligere information

weight 1,80 kr
Producent Nej
Land Spanien
Anbefalinger til tIlberedning Svinekæbe braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør Forfatter: Gastromand.dk Kategori: Hovedret Forberedelsestid: 30 mins Tilberedningstid: 120 mins Total tid: 2 timer 30 mins Antal personer: 4 Ingredienser 12 stk. svinekæber 1 go' mørk øl 2 pastinakker, persillerod eller lidt selleri 2 gulerødder 1 rødbede 1 glas perleløg - ja jeg bruger glas l. oksebouillon 1 spsk. honning 1 dl eddike of some sort 1 stjerneanis salt peber Tilberedning: Kæber Brun kæberne af i en stegegryde som kan tåle at gå i ovnen Tilsæt grøntsager og øl Kog op og tilsæt herefter bouillon Kog op og lad småsimre ca. 5 minutter Dæk gryden til med låg eller staniol og smid den i ovnen ved 185 grader i ca. 1,5 time. Tjek at kæberne er møre før de tages op af væden og holdes varme i stanioel Si væden over i en gryde og kog ned til ca. 2-3 dl. Smag til med gastrik (alternativt honning), salt og peber Umiddelbart før servering tages den glaceagtige væde af varmen og små klatter af iskold smør piskes i Tilbehør: Rødbede skæres i små tern Steg i lidt olie på panden Tilsæt 1 stor spsk. honning og 1 dl eddike (vineddike, balsamico eller æblecidereddike) og stjerneanis Lad rødbederne stege ved svag varme i 15 minutter Tilsæt perleløg 5-10 minutter før servering
Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations Dyr: gris Race: Iberic Producent: Covap Udskæring: svinekæber Født i: Spanien Opvokset i: Spanien Slagtet i: Spanien Leveres som: Frostvare Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.