Iberico svinekæber. Ca. 2.2 kg

Flere visninger

Iberico svinekæber. Ca. 2.2 kg

Lagerstatus: Ikke på lager

Simremaden i verdensklasse. Hvad med langtidsbrasserede svinekæber tilberedt med mørk øl og masser af urter?


Vores svinekæber af spanske Iberico grise er i særklasse. Du får 2 pakker med ialt ca. 2.2 kg. Manglende vægt krediteres.


NB: Frostvare

300,00 kr
Ca. 2.2 Kg
Anbefalinger til tIlberedning
Svinekæbe braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør Forfatter: Gastromand.dk Kategori: Hovedret Forberedelsestid: 30 mins Tilberedningstid: 120 mins Total tid: 2 timer 30 mins Antal personer: 4 Ingredienser 12 stk. svinekæber 1 go' mørk øl 2 pastinakker, persillerod eller lidt selleri 2 gulerødder 1 rødbede 1 glas perleløg - ja jeg bruger glas l. oksebouillon 1 spsk. honning 1 dl eddike of some sort 1 stjerneanis salt peber Tilberedning: Kæber Brun kæberne af i en stegegryde som kan tåle at gå i ovnen Tilsæt grøntsager og øl Kog op og tilsæt herefter bouillon Kog op og lad småsimre ca. 5 minutter Dæk gryden til med låg eller staniol og smid den i ovnen ved 185 grader i ca. 1,5 time. Tjek at kæberne er møre før de tages op af væden og holdes varme i stanioel Si væden over i en gryde og kog ned til ca. 2-3 dl. Smag til med gastrik (alternativt honning), salt og peber Umiddelbart før servering tages den glaceagtige væde af varmen og små klatter af iskold smør piskes i Tilbehør: Rødbede skæres i små tern Steg i lidt olie på panden Tilsæt 1 stor spsk. honning og 1 dl eddike (vineddike, balsamico eller æblecidereddike) og stjerneanis Lad rødbederne stege ved svag varme i 15 minutter Tilsæt perleløg 5-10 minutter før servering
Varedeklaration
Dyr: gris Race: Iberic Producent: Covap Udskæring: svinekæber Født i: Spanien Opvokset i: Spanien Slagtet i: Spanien Leveres som: Frostvare Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
Beskrivelse

Detaljer

Simremaden i verdensklasse. Hvad med langtidsbrasserede svinekæber tilberedt med mørk øl og masser af urter?

Vores svinekæber af spanske Iberico grise er i særklasse. Du får 2 pakker med ialt ca. 2.2 kg. Manglende vægt krediteres.

NB: Frostvare

Yderligere information

Yderligere information

weight 2,20 kr
Producent Nej
Land Spanien
Anbefalinger til tIlberedning Svinekæbe braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør Forfatter: Gastromand.dk Kategori: Hovedret Forberedelsestid: 30 mins Tilberedningstid: 120 mins Total tid: 2 timer 30 mins Antal personer: 4 Ingredienser 12 stk. svinekæber 1 go' mørk øl 2 pastinakker, persillerod eller lidt selleri 2 gulerødder 1 rødbede 1 glas perleløg - ja jeg bruger glas l. oksebouillon 1 spsk. honning 1 dl eddike of some sort 1 stjerneanis salt peber Tilberedning: Kæber Brun kæberne af i en stegegryde som kan tåle at gå i ovnen Tilsæt grøntsager og øl Kog op og tilsæt herefter bouillon Kog op og lad småsimre ca. 5 minutter Dæk gryden til med låg eller staniol og smid den i ovnen ved 185 grader i ca. 1,5 time. Tjek at kæberne er møre før de tages op af væden og holdes varme i stanioel Si væden over i en gryde og kog ned til ca. 2-3 dl. Smag til med gastrik (alternativt honning), salt og peber Umiddelbart før servering tages den glaceagtige væde af varmen og små klatter af iskold smør piskes i Tilbehør: Rødbede skæres i små tern Steg i lidt olie på panden Tilsæt 1 stor spsk. honning og 1 dl eddike (vineddike, balsamico eller æblecidereddike) og stjerneanis Lad rødbederne stege ved svag varme i 15 minutter Tilsæt perleløg 5-10 minutter før servering
Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations Dyr: gris Race: Iberic Producent: Covap Udskæring: svinekæber Født i: Spanien Opvokset i: Spanien Slagtet i: Spanien Leveres som: Frostvare Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.