Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Iberico svinekæber. Ca. 2 kg
Anbefalinger til tIlberedning
Svinekæbe braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør
Forfatter: Gastromand.dk
Kategori: Hovedret
Forberedelsestid: 30 mins Tilberedningstid: 120 mins Total tid: 2 timer 30 mins
Antal personer: 4
Ingredienser
12 stk. svinekæber
1 go' mørk øl
2 pastinakker, persillerod eller lidt selleri
2 gulerødder
1 rødbede
1 glas perleløg - ja jeg bruger glas
l. oksebouillon
1 spsk. honning
1 dl eddike of some sort
1 stjerneanis
salt
peber
Tilberedning:
Kæber
Brun kæberne af i en stegegryde som kan tåle at gå i ovnen
Tilsæt grøntsager og øl
Kog op og tilsæt herefter bouillon
Kog op og lad småsimre ca. 5 minutter
Dæk gryden til med låg eller staniol og smid den i ovnen ved 185 grader i ca. 1,5 time.
Tjek at kæberne er møre før de tages op af væden og holdes varme i stanioel
Si væden over i en gryde og kog ned til ca. 2-3 dl.
Smag til med gastrik (alternativt honning), salt og peber
Umiddelbart før servering tages den glaceagtige væde af varmen og små klatter af iskold smør piskes i
Tilbehør:
Rødbede skæres i små tern
Steg i lidt olie på panden
Tilsæt 1 stor spsk. honning og 1 dl eddike (vineddike, balsamico eller æblecidereddike) og stjerneanis
Lad rødbederne stege ved svag varme i 15 minutter
Tilsæt perleløg 5-10 minutter før servering
Varedeklaration
Dyr: gris
Race: Iberic
Producent: Covap
Udskæring: svinekæber
Født i: Spanien
Opvokset i: Spanien
Slagtet i: Spanien
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
- Beskrivelse
-
Detaljer
Simremaden i verdensklasse. Hvad med langtidsbrasserede svinekæber tilberedt med mørk øl og masser af urter?
Vores svinekæber af spanske Iberico sortfodsgrise i bellota kvalitet er i særklasse.
Du får 2 pakker med ialt ca. 2 kg. Manglende vægt krediteres.
NB: Frostvare
- Yderligere information
-
Yderligere information
weight 2,00 kr Producent Nej Land Spanien Anbefalinger til tIlberedning Svinekæbe braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør Forfatter: Gastromand.dk Kategori: Hovedret Forberedelsestid: 30 mins Tilberedningstid: 120 mins Total tid: 2 timer 30 mins Antal personer: 4 Ingredienser 12 stk. svinekæber 1 go' mørk øl 2 pastinakker, persillerod eller lidt selleri 2 gulerødder 1 rødbede 1 glas perleløg - ja jeg bruger glas l. oksebouillon 1 spsk. honning 1 dl eddike of some sort 1 stjerneanis salt peber Tilberedning: Kæber Brun kæberne af i en stegegryde som kan tåle at gå i ovnen Tilsæt grøntsager og øl Kog op og tilsæt herefter bouillon Kog op og lad småsimre ca. 5 minutter Dæk gryden til med låg eller staniol og smid den i ovnen ved 185 grader i ca. 1,5 time. Tjek at kæberne er møre før de tages op af væden og holdes varme i stanioel Si væden over i en gryde og kog ned til ca. 2-3 dl. Smag til med gastrik (alternativt honning), salt og peber Umiddelbart før servering tages den glaceagtige væde af varmen og små klatter af iskold smør piskes i Tilbehør: Rødbede skæres i små tern Steg i lidt olie på panden Tilsæt 1 stor spsk. honning og 1 dl eddike (vineddike, balsamico eller æblecidereddike) og stjerneanis Lad rødbederne stege ved svag varme i 15 minutter Tilsæt perleløg 5-10 minutter før servering Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: gris Race: Iberic Producent: Covap Udskæring: svinekæber Født i: Spanien Opvokset i: Spanien Slagtet i: Spanien Leveres som: Frostvare Holdbarhed Frost: se mærkat på vare Country of Manufacture