Japansk Ribeye Stykke. FuldblodsWagyu A4

Flere visninger

Japansk Ribeye Stykke. FuldblodsWagyu A4

Lagerstatus: Ikke på lager

Verdens mest sagnomspundne kød.


Japansk fuldblodsWagyu Ribeye stykke fra Itoham. Der er tale om renrace Japanese Black fra Kagoshima præfekturet. Her får du et stykke exceptionelt marmoreret ribeye.


For ikke særlig længe siden, var det utænkeligt at se på vores breddegrader. Kødet kommer fra en meget eksklusiv produktion- de slagter kun 40 dyr pr. måned.


Grading: A4. Mbs 7. A4 A4 kvaliteten kan ikke tildeles højere mbs end 7, selvom andre aktører i markedet forsøger at bilde jer det ind.


NB: Se altid info om holdbarhed i varedeklarationen.

1.250,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning
Dette stykke kan ikke behandles som en normal bøf. Skær stykket ud i steaks omkring 2 cm. i højden. Herefter steges det på en pande ved middel varme. Undervejs deler du bøffen i flere mundrette stykker og sørger for at få stegeskorpe på alle flader af kødet. Denne procedure gør at du vil opleve den fulde magi ved dette fantastiske stykke kød. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskab- dets specielle fedtsammensætning gør at det har et meget lavt smeltepunkt.
Varedeklaration

Dyr: Oksekød

Producent: ItoWagyu

Race: FuldblodsWagyu kvæg.

Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: ekstremt marmoreret ribeye.

Født i: Japan

Opvokset i: Japan

Slagtet i: Japan

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 24/2-23 , herefter frostvare

Holdbarhed: 

Modtager du varen inden fersk udløb vil den typisk kunne holde sig 3-5 dage i eget køleskab. Se label på varen.

Modtager du varen som frostvare anbefaler  vi 3-5 måneder i egen fryser.

Beskrivelse

Detaljer

Verdens mest sagnomspundne kød.

Japansk fuldblodsWagyu Ribeye stykke fra Itoham. Der er tale om renrace Japanese Black fra Kagoshima præfekturet. Her får du et stykke exceptionelt marmoreret ribeye.

For ikke særlig længe siden, var det utænkeligt at se på vores breddegrader. Kødet kommer fra en meget eksklusiv produktion- de slagter kun 40 dyr pr. måned.

Grading: A4. Mbs 7. A4 A4 kvaliteten kan ikke tildeles højere mbs end 7, selvom andre aktører i markedet forsøger at bilde jer det ind.

NB: Se altid info om holdbarhed i varedeklarationen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Itowagyu
Land Japan
Anbefalinger til tIlberedning Dette stykke kan ikke behandles som en normal bøf. Skær stykket ud i steaks omkring 2 cm. i højden. Herefter steges det på en pande ved middel varme. Undervejs deler du bøffen i flere mundrette stykker og sørger for at få stegeskorpe på alle flader af kødet. Denne procedure gør at du vil opleve den fulde magi ved dette fantastiske stykke kød. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskab- dets specielle fedtsammensætning gør at det har et meget lavt smeltepunkt.
Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Oksekød

Producent: ItoWagyu

Race: FuldblodsWagyu kvæg.

Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: ekstremt marmoreret ribeye.

Født i: Japan

Opvokset i: Japan

Slagtet i: Japan

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 24/2-23 , herefter frostvare

Holdbarhed: 

Modtager du varen inden fersk udløb vil den typisk kunne holde sig 3-5 dage i eget køleskab. Se label på varen.

Modtager du varen som frostvare anbefaler  vi 3-5 måneder i egen fryser.

Country of Manufacture

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.