Japansk Striploin stykke. FuldblodsWagyu A4

Flere visninger

Japansk Striploin stykke. FuldblodsWagyu A4

Lagerstatus: Ikke på lager

Verdens mest sagnomspundne kød.


Japansk fuldblodsWagyu fra Itoham, striploin stykke nærmere bestemt. For ikke særlig længe siden, var det utænkeligt at se på vores breddegrader. Kødet kommer fra en meget eksklusiv produktion- de slagter kun 40 dyr pr. måned.


Grading: A4. Mbs 7. A4 kvaliteten kan ikke tildeles højere mbs end 7, selvom andre aktører i markedet forsøger at bilde jer det ind.


NB: Se altid info om holdbarhed i varedeklarationen.

1.250,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning
Dette stykke kan ikke behandles som en normal bøf. Skær stykket ud i steaks omkring 2 cm. i højden. Herefter steges det på en pande ved middel varme. Undervejs deler du bøffen i flere mundrette stykker og sørger for at få stegeskorpe på alle flader af kødet. Denne procedure gør at du vil opleve den fulde magi ved dette fantastiske stykke kød.
Varedeklaration

Dyr: Oksekød

Producent: ItoWagyu

Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: marmoreret oksefilet

Født i: Japan

Opvokset i: Japan

Slagtet i: Japan

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 24/2-23 , herefter frostvare

Holdbarhed: 

Modtager du varen inden fersk udløb vil den typisk kunne holde sig 3-5 dage i eget køleskab. Se label på varen.

Modtager du varen som frostvare anbefaler  vi 3-5 måneder i egen fryser.

Beskrivelse

Detaljer

Verdens mest sagnomspundne kød.

Japansk fuldblodsWagyu fra Itoham, striploin stykke nærmere bestemt. For ikke særlig længe siden, var det utænkeligt at se på vores breddegrader. Kødet kommer fra en meget eksklusiv produktion- de slagter kun 40 dyr pr. måned.

Grading: A4. Mbs 7. A4 kvaliteten kan ikke tildeles højere mbs end 7, selvom andre aktører i markedet forsøger at bilde jer det ind.

NB: Se altid info om holdbarhed i varedeklarationen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Itowagyu
Land Japan
Anbefalinger til tIlberedning Dette stykke kan ikke behandles som en normal bøf. Skær stykket ud i steaks omkring 2 cm. i højden. Herefter steges det på en pande ved middel varme. Undervejs deler du bøffen i flere mundrette stykker og sørger for at få stegeskorpe på alle flader af kødet. Denne procedure gør at du vil opleve den fulde magi ved dette fantastiske stykke kød.
Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Oksekød

Producent: ItoWagyu

Fodder: Slutfodret med korn

Udskæring: marmoreret oksefilet

Født i: Japan

Opvokset i: Japan

Slagtet i: Japan

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 24/2-23 , herefter frostvare

Holdbarhed: 

Modtager du varen inden fersk udløb vil den typisk kunne holde sig 3-5 dage i eget køleskab. Se label på varen.

Modtager du varen som frostvare anbefaler  vi 3-5 måneder i egen fryser.

Country of Manufacture

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.