Kalve ribs

Flere visninger

Kalve ribs

Lagerstatus: På lager

Fantastiske ribs/kamben af det fineste italienske kalvekød. 


Producenten sendte os vareprøver på disse lækkerier, og vi kunne slet ikke få armene ned. Så selvfølgelig skulle det i shoppen.


Forbered dig på at smage kalvekød i en klasse for sig. Lige nøjagtig så delikat og velsmagende som man kan forestille sig.


NB: Se altid varedeklaration

100,00 kr
Pris pr. kg

* Påkrævede felter

100,00 kr
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden. Aftenen før tilberedning fjernes hinde på bagsiden af benene og de rubbes med krydderi og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Varedeklaration

Dyr: Kalv

Producent: Inalca

Udskæring:

Født i: Italien

Opvokset i: Italien

Slagtet i: Italien

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 31/8, herefter som frostvare

Holdbarhed: Se label på varen

Beskrivelse

Detaljer

Fantastiske ribs/kamben af det fineste italienske kalvekød. 

Producenten sendte os vareprøver på disse lækkerier, og vi kunne slet ikke få armene ned. Så selvfølgelig skulle det i shoppen.

Forbered dig på at smage kalvekød i en klasse for sig. Lige nøjagtig så delikat og velsmagende som man kan forestille sig.

NB: Se altid varedeklaration

Yderligere information

Yderligere information

Producent Inalca
Land Italien
Anbefalinger til tIlberedning

Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden. Aftenen før tilberedning fjernes hinde på bagsiden af benene og de rubbes med krydderi og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.

På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.

3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)

2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice

0,5-1 time med BBQ sauce

Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Kalv

Producent: Inalca

Udskæring:

Født i: Italien

Opvokset i: Italien

Slagtet i: Italien

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 31/8, herefter som frostvare

Holdbarhed: Se label på varen

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.