Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Ribeye stykke. Mollendo Wagyu. Mbs 5+
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Ribeye, halv.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Leveres som: 0 graders kølevare indtil 15/6-2021, herefter frostvare.
Holdbarhed: Modtager du varen inden fersk udløb kan den opbevares 3-5 dage i eget køleskab.
Modtager du den som frostvare kan den opbevares 5 måneder i egen fryser.
- Beskrivelse
-
Detaljer
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du et stykke Wagyu Ribeye med en Mbs på 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
NB: se altis varedeklaration.
- Yderligere information
-
Yderligere information
Producent Mollendo Land Chile Anbefalinger til tIlberedning Nej Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Ribeye, halv.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Leveres som: 0 graders kølevare indtil 15/6-2021, herefter frostvare.
Holdbarhed: Modtager du varen inden fersk udløb kan den opbevares 3-5 dage i eget køleskab.
Modtager du den som frostvare kan den opbevares 5 måneder i egen fryser.
Country of Manufacture