Sashi BBQ Burnt Ends - Heat N´ Eat by Steak-out

Flere visninger

Sashi BBQ Burnt Ends - Heat N´ Eat by Steak-out

Lagerstatus: På lager

Autentisk BBQ - Nu opgraderet til finsk Sashi okse!


Burnt ends er en gudsbenådet BBQ spise der er opfundet i guds eget land- USA og har du først smagt dem forstår du hvorfor!


Lavet af brisket fra finsk Sashi. Vi giver dem masser af røg, herefter et ordentligt skud salt/peber og BBQ krydderi inden de Sous Vide tilberedes til perfektion.


Du skal blot bage dem i ovnen og vende dem i en god BBQ Sauce inden servering.


Heat n´eat by Steak-out er vores serie af Sous Vide tilberedte varer, så du kan slappe af i køkkenet og blot læne dig tilbage og høste gæsternes anprisninger.


OBS: Burnt ends er lavet af kødkvægs oksebryst og det er IKKE en mager spise. Det vil ligeledes afgive en masse saft og kraft ved Sous Vide behandling så det er også med i posen. Produktet er ikke fra amerikansk kvæg, og giver ikke adgang til rabatkoden USBEEF.

Før 180,00 kr

Nu kun 160,00 kr

Pris pr. kg

* Påkrævede felter

Før 180,00 kr

Nu kun 160,00 kr

Anbefalinger til tIlberedning

Tø varen op. Herefter lunes de i fad i ovnen eller på grillen indtil de opnår en kernetemperatur på 75 grader. Kort før de er færdige vendes de i en god BBQ sauce. 

Serveres i en burger bolle med en god coleslaw og ekstra BBQ sauce på siden.

 

 

 

Varedeklaration

Dyr: Oksekød

Fodder: Slutfodret med majs/korn

Udskæring: Burnt ends af sous vide tilberedt brisket.

Varen er tilsat salt/peber og BBQ krydderi og røget i røgeovn.

Født i: Finland

Slagtet i: Finland

Produceret i: Danmark

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 1/11 herefter frostvare .

Holdbarhed: se label på vare.

Beskrivelse

Detaljer

Autentisk BBQ - Nu opgraderet til finsk Sashi okse!

Burnt ends er en gudsbenådet BBQ spise der er opfundet i guds eget land- USA og har du først smagt dem forstår du hvorfor!

Lavet af brisket fra finsk Sashi. Vi giver dem masser af røg, herefter et ordentligt skud salt/peber og BBQ krydderi inden de Sous Vide tilberedes til perfektion.

Du skal blot bage dem i ovnen og vende dem i en god BBQ Sauce inden servering.

Heat n´eat by Steak-out er vores serie af Sous Vide tilberedte varer, så du kan slappe af i køkkenet og blot læne dig tilbage og høste gæsternes anprisninger.

OBS: Burnt ends er lavet af kødkvægs oksebryst og det er IKKE en mager spise. Det vil ligeledes afgive en masse saft og kraft ved Sous Vide behandling så det er også med i posen. Produktet er ikke fra amerikansk kvæg, og giver ikke adgang til rabatkoden USBEEF.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Heat n´eat by Steak-out
Land Finland
Anbefalinger til tIlberedning

Tø varen op. Herefter lunes de i fad i ovnen eller på grillen indtil de opnår en kernetemperatur på 75 grader. Kort før de er færdige vendes de i en god BBQ sauce. 

Serveres i en burger bolle med en god coleslaw og ekstra BBQ sauce på siden.

 

 

 

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Oksekød

Fodder: Slutfodret med majs/korn

Udskæring: Burnt ends af sous vide tilberedt brisket.

Varen er tilsat salt/peber og BBQ krydderi og røget i røgeovn.

Født i: Finland

Slagtet i: Finland

Produceret i: Danmark

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 1/11 herefter frostvare .

Holdbarhed: se label på vare.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.