Sashi Cote de Boeuf af højreb

Flere visninger

Sashi Cote de Boeuf af højreb

Lagerstatus: Ikke på lager

Forbered jer på en exceptionel smagsoplevelse. Sashi oksekød repræsenterer det allerbedste der kan præsteres i Europa.


Dyrerne køres til JN Meat i Slagelse hvor de sorteres. Det absolut bedste udvælges af mester selv til Sashi linjen. 


Her får du en lækker cote de boeuf skåret af Sashi højreb. Dyrene er græsfodret, hvilket vil sige smagen er helt i top!


Sashi vandt i øvrigt en guldmedalje ved World Steak Challenge 2017- Det er en kæmpe bedrift man kan være uhørt stolt af.


NB: Frostvare. 

320,00 kr
Pris pr. kg
Anbefalinger til tIlberedning

Bøffen tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøffenud af køleskab et par timer før tilberedning, så den kan opnå stuetemperatur. Brun bøffen af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur. Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.

Varedeklaration

Dyr: Okse.

Producent: JN Meat.

Fodder: Græsfodret.

Udskæring: Marmoreret cote de boeuf.

Født i: EU

Opvokset i: EU

Slagtet i: EU

Leveres som: Frostvare.

Holdbarhed frost: se etiket på vare.

Beskrivelse

Detaljer

Forbered jer på en exceptionel smagsoplevelse. Sashi oksekød repræsenterer det allerbedste der kan præsteres i Europa.

Dyrerne køres til JN Meat i Slagelse hvor de sorteres. Det absolut bedste udvælges af mester selv til Sashi linjen. 

Her får du en lækker cote de boeuf skåret af Sashi højreb. Dyrene er græsfodret, hvilket vil sige smagen er helt i top!

Sashi vandt i øvrigt en guldmedalje ved World Steak Challenge 2017- Det er en kæmpe bedrift man kan være uhørt stolt af.

NB: Frostvare. 

Yderligere information

Yderligere information

Producent JN Meat
Land Andet
Anbefalinger til tIlberedning

Bøffen tøes op over 24 timer i køleskab. Tag bøffenud af køleskab et par timer før tilberedning, så den kan opnå stuetemperatur. Brun bøffen af på en varm grill/pande. Herefter steges de færdig ved 80 grader i ovn, eller ved lavest mulige indirekte varme på grill. Anvend stegetermometer for ønsket kernetemperatur. Stykket kan også tilberedes i Sous Vide. Her anbefaler vi 2 timer ved 54 grader. Herefter brunes bøffen af på grill/pande.

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.

Producent: JN Meat.

Fodder: Græsfodret.

Udskæring: Marmoreret cote de boeuf.

Født i: EU

Opvokset i: EU

Slagtet i: EU

Leveres som: Frostvare.

Holdbarhed frost: se etiket på vare.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.