Sashi T bone steak. Ca. 700 gram

Flere visninger

Sashi T bone steak. Ca. 700 gram

Lagerstatus: På lager

Mine damer og herrer Forbered jer på en exceptionel oplevelse.


Sashi oksekød repræsenterer det allerbedste der kan præsteres i Europa. Dyrerne køres til JN Meat i Slagelse hvor de sorteres. Det absolut bedste udvælges af mester selv til Sashi linjen. Sashi er et japansk ord og betyder marmorering.


Her får du en kæmpe Sashi T bone steak på ca. 700 gram i super kvalitet. T bone er værdsat af kendere, da man får 2 oplevelser i samme udskæring: mørbrad på den ene side af benet og filet på den anden side. Og det bedste af det hele: Dyrene er græsfodret, hvilket vil sige smagen er helt i top! Sashi vandt i øvrigt en guldmedalje ved World Steak Challenge 2017- Det er en kæmpe bedrift man kan være uhørt stolt af.


OBS: Frostvare.

275,00 kr
Ca. 0.7 Kg
ELLER
Anbefalinger til tIlberedning

Tø bøffen op over 24 timer i køleskab.

Brunes af på pande/grill. Herefter steges den færdig i ovn ved 80 grader, indtil ønsket kernetemperatur.

Egner sig også til tilberedning i Sous Vide. Her anbefaler vi 2-3 timer ved 54 grader, hvorefter den brunes af på pande/grill.

Varedeklaration

Dyr: Okse.

Producent: JN Meat.

Fodder: Græsfodret.

Udskæring: Marmoreret T bone steak.

Født i: EU

Opvokset i: EU

Slagtet i: EU

Opskåret og indfrosset i DK

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed frost: se label på vare.

Beskrivelse

Detaljer

Mine damer og herrer Forbered jer på en exceptionel oplevelse.

Sashi oksekød repræsenterer det allerbedste der kan præsteres i Europa. Dyrerne køres til JN Meat i Slagelse hvor de sorteres. Det absolut bedste udvælges af mester selv til Sashi linjen. Sashi er et japansk ord og betyder marmorering.

Her får du en kæmpe Sashi T bone steak på ca. 700 gram i super kvalitet. T bone er værdsat af kendere, da man får 2 oplevelser i samme udskæring: mørbrad på den ene side af benet og filet på den anden side. Og det bedste af det hele: Dyrene er græsfodret, hvilket vil sige smagen er helt i top! Sashi vandt i øvrigt en guldmedalje ved World Steak Challenge 2017- Det er en kæmpe bedrift man kan være uhørt stolt af.

OBS: Frostvare.

Yderligere information

Yderligere information

weight 0,70 kr
Producent Nej
Land Nej
Anbefalinger til tIlberedning

Tø bøffen op over 24 timer i køleskab.

Brunes af på pande/grill. Herefter steges den færdig i ovn ved 80 grader, indtil ønsket kernetemperatur.

Egner sig også til tilberedning i Sous Vide. Her anbefaler vi 2-3 timer ved 54 grader, hvorefter den brunes af på pande/grill.

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.

Producent: JN Meat.

Fodder: Græsfodret.

Udskæring: Marmoreret T bone steak.

Født i: EU

Opvokset i: EU

Slagtet i: EU

Opskåret og indfrosset i DK

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed frost: se label på vare.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.