Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Steak-out Ribs kit. All American St. Louis cut. Ca. 4.2 kg
Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.
Dagen før tilberedning: Benene tøes op hinden fjernes fra bagsiden af benene. Så smøres benene med en mild sennep og rubbes med en god tør-rub. Herefter pakkes de ind i film og overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.
3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)
2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice
0,5-1 time med BBQ sauce
Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer
Dyr: gris
Udskæring: St. Louis cut fra brystben
Født i: U.S.A
Opvokset i: U.S.A
Slagtet og indfrosset i: U.S.A
Leveres som: Skal varen sendes, sender vi den til optøning. Bestil derfor levering et par dage før du skal bruge varen. Må ikke genfryses efter modtagelse.
Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen dybfrossen.
- Beskrivelse
-
Detaljer
VIGTIG INFO: Denne vare sendes til optøning. Bestil den leveret et par dage før du skal bruge den og fortsæt optøningen i eget køleskab. Varen må IKKE genfryses. Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby udleveres varen selvfølgelig dybfrossen.
U.S.A har en tradition for spareribs vi slet ikke kan sætte os ind i. Og der skal VIRKELIG være kød på deres ribs. Og kød- det er der masser af!
Her får du 3 sider (ca. 4.2 kg) voldsomt kødfulde amerikanske St. Louis cut ribs.
1 x Rub. Pig powder fra Boemsen BBQ 220 gram
1 x Classic BBQ Sauce fra Boemsen BBQ 250 ml
NB: Sauce og rub kan blive erstattet af tilsvarende vare ved tørløb
- Yderligere information
-
Yderligere information
weight 4,20 kr Producent All American by Steak-out Land USA Anbefalinger til tIlberedning Vi anbefaler at tilberede dem over en variant af 3-2-1 metoden.
Dagen før tilberedning: Benene tøes op hinden fjernes fra bagsiden af benene. Så smøres benene med en mild sennep og rubbes med en god tør-rub. Herefter pakkes de ind i film og overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader. Ved alle tre trin skal benene ligge ved indirekte varme. Ovn kan også bruges.
3 timer med røg (I ovn kan anvendes en lille bakke med røgsmuld- fåes i mange byggemarkeder)
2 timer i stanniol med et par smørklatter, brun farin og æblejuice
0,5-1 time med BBQ sauce
Obs: Få et endnu vildere resultat med vores lækre udvalg af rubs og BBQ saucer
Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: gris
Udskæring: St. Louis cut fra brystben
Født i: U.S.A
Opvokset i: U.S.A
Slagtet og indfrosset i: U.S.A
Leveres som: Skal varen sendes, sender vi den til optøning. Bestil derfor levering et par dage før du skal bruge varen. Må ikke genfryses efter modtagelse.
Henter du selv din bestilling fra vort lager i Brøndby, udleveres varen dybfrossen.
Country of Manufacture