Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Steak-out Ribs Kit. Iberico Baby Back
Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden og benene rengøres for benrester fra savning. Benene rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader, indirekte varme. Ovn kan også bruges.
Her skal de så grilles 3-4 timer ved indirekte varme, indtil ønsket mørhed. Benene skal vendes undervejs, ligesom det kan være en fordel at de bytter plads undervejs- Så sikrer du dig bedre at de er færdige samtidig. Du kan med fordel sprøjte dem med æble- eller anden frugtjuice undervejs. Når du er tilfreds med mørheden, pensles benene med barbeque sauce og bliver på grillen 5-10 minutter, indtil saucen har sat sig.
VI ANBEFALER IKKE AT MAN PAKKER DEM I STANNIOL ELLER KOGER DEM. DE SMELTER SIMPELTHEN VÆK.
Benene er også velegnede til tilberedning i Sous Vide.
Dyr: gris
Race: Iberico
Udskæring: kamben
Født i: Spanien
Opvokset i: Spanien
Slagtet i: Spanien
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
- Beskrivelse
-
Detaljer
Vi har tænkt på det hele, så du ikke skal gøre det!
Det her er VILDT. Et samarbejde med DK`s allerskarpeste BBQ Blogger og Steak-out. Du får:
Ca. 5 kg Iberico baby back ribs (frostvare)
1 x Rub. Pig powder fra Boemsen BBQ 220 gram
1 x BBQ Sauce fra Boemsen BBQ 250 ml
NB: Rub og sauce kan erstattes af tilsvarende vare ved tørløb.
Iberico baby back ribs fra spanske Iberico grise. En rigtig lækkerbisken for BBQ-afficionados. Disse fantastiske ribs er til dig der går op i velsmag og kvalitet fremfor kvantitet- De kan og skal ikke sammenlignes med ribs fra andre grise. De er slagtet tæt ind på benene, grundet kostbarhed af omkringliggende udskæringer. De kan og skal ikke sammenlignes med ben fra den danske hvide gris. Iberico er helt sin egen.
Husk at fjerne hinden på bagsiden af benene og rens benene for benrester. Vi anbefaler at ompakke dem efter modtagelse for at undgå frostskade på benene.
- Yderligere information
-
Yderligere information
weight 5,00 kr Producent Nej Land Spanien Anbefalinger til tIlberedning Aftenen før tilberedning fjernes hinden på bagsiden og benene rengøres for benrester fra savning. Benene rubbes og pakkes ind i film hvorefter de overnatter i køleskab.
På dagen: Grill sættes op til 110 grader, indirekte varme. Ovn kan også bruges.
Her skal de så grilles 3-4 timer ved indirekte varme, indtil ønsket mørhed. Benene skal vendes undervejs, ligesom det kan være en fordel at de bytter plads undervejs- Så sikrer du dig bedre at de er færdige samtidig. Du kan med fordel sprøjte dem med æble- eller anden frugtjuice undervejs. Når du er tilfreds med mørheden, pensles benene med barbeque sauce og bliver på grillen 5-10 minutter, indtil saucen har sat sig.
VI ANBEFALER IKKE AT MAN PAKKER DEM I STANNIOL ELLER KOGER DEM. DE SMELTER SIMPELTHEN VÆK.
Benene er også velegnede til tilberedning i Sous Vide.
Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: gris
Race: Iberico
Udskæring: kamben
Født i: Spanien
Opvokset i: Spanien
Slagtet i: Spanien
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed Frost: se mærkat på vare
Country of Manufacture