Top blade/Flat-iron. Star Ranch Angus

Flere visninger

Top blade/Flat-iron. Star Ranch Angus

Lagerstatus: På lager

Noget af det møreste og lækreste kød man kan finde!


Her får du fantastisk lækker top blade fra amerikanske IBP og deres linje Star Ranch Angus - renracet Black Angus kødkvæg. Af topblade kan skæres 2 gange flatiron steaks- se her hvordan: https://www.youtube.com/watch?v=E5kq_1u3Tio.


Man kan også bare skære den til bøffer og spise udenom sølvsenen.


NB: Der er afpuds på denne vare. Se vores FAQ vedrørende afpuds. Se altid varedeklaration.

150,00 kr
Pris pr. kg

* Påkrævede felter

150,00 kr
Anbefalinger til tIlberedning

Denne video viser hvordan du skal håndtere en Topblade, hvis du ønsker at skære den ud til flatiron steaks: https://www.youtube.com/watch?v=E5kq_1u3Tio.

Du kan enten helstege den og skære den i skiver og spise uden om sølvsenen.

Du kan også skære den til flatiron steaks, og de skal bare have kort tid ved høj varme indtil ønsket kernetemperatur.

Udskæringen egner sig fint til Sous Vide, men kødet er meget mørt og skal derfor Sous vides for tilberedningens skyld- ikke for mørhedens skyld.

Varedeklaration

Dyr: Okse.

Fodder: Slutfodret med korn.

Udskæring: Topblade (endnu intet dansk navn)

Født i: U.S.A.

Opvokset i: U.S.A.

Slagtet i: U.S.A

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 12/11-2020, herefter frostvare.

Holdbarhed: se label på vare.

Beskrivelse

Detaljer

Noget af det møreste og lækreste kød man kan finde!

Her får du fantastisk lækker top blade fra amerikanske IBP og deres linje Star Ranch Angus - renracet Black Angus kødkvæg. Af topblade kan skæres 2 gange flatiron steaks- se her hvordan: https://www.youtube.com/watch?v=E5kq_1u3Tio.

Man kan også bare skære den til bøffer og spise udenom sølvsenen.

NB: Der er afpuds på denne vare. Se vores FAQ vedrørende afpuds. Se altid varedeklaration.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Star Ranch Angus
Land USA
Anbefalinger til tIlberedning

Denne video viser hvordan du skal håndtere en Topblade, hvis du ønsker at skære den ud til flatiron steaks: https://www.youtube.com/watch?v=E5kq_1u3Tio.

Du kan enten helstege den og skære den i skiver og spise uden om sølvsenen.

Du kan også skære den til flatiron steaks, og de skal bare have kort tid ved høj varme indtil ønsket kernetemperatur.

Udskæringen egner sig fint til Sous Vide, men kødet er meget mørt og skal derfor Sous vides for tilberedningens skyld- ikke for mørhedens skyld.

Holdbarhed Nej
Levering Nej
Declarations

Dyr: Okse.

Fodder: Slutfodret med korn.

Udskæring: Topblade (endnu intet dansk navn)

Født i: U.S.A.

Opvokset i: U.S.A.

Slagtet i: U.S.A

Leveres som: 0 graders kølevare indtil 12/11-2020, herefter frostvare.

Holdbarhed: se label på vare.

Country of Manufacture
Bedømmelser

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.