Txuleton - Cote de boeuf. Txogitxu
Dyr: Okse.
Udskæring: Kæmpe steak af ribeye på ben.
Født i: Spanien.
Opvokset i: Spanien.
Slagtet i: Spanien.
Leveres som: Ferskvare indtil 29/11, herefter frostvare.
Holdbarhed: 2-3 dage hvis fersk, dog senest 29/11. Som frostvare: se label på vare.
- Beskrivelse
-
Detaljer
Txugitxu´s ejer Imanol Jaca udvælger de bedste producenter fra små lokale brug i Spanien. Fælles er måden for opdræt der ligger i tråd med de galiciske værdier.
Det giver en oplevelse udover det sædvanlige og Txogitxu er virkelig kommet på det gastronomiske verdenskort med deres oksekød
Her får du en KÆMPE Cote De boeuf steak fra aller øverste hylde.
Det er vigtigt at pointere at kødet ikke kan sammenlignes 1:1 med andet kød. Kødet er i 99.9% af tilfældende fra køer som har gået frit og græsset, kun fået naturligt foder og har brugt deres muskler i mindst 8 år til at pløje marker, give mælk og blive brugt til pakdyr. Det er en helt anden tankegang end det vi er vant til. Txogitxu er derimod ekstrem velsmag.
NB: Modelfoto er ikke af pågældende vare.
OBS: Ferskvare indtil 29/11, herefter frostvare
- Yderligere information
-
Yderligere information
Producent Txogitxu Land Spanien Anbefalinger til tIlberedning Dette oksekød er en ren smagseksplosin. Vi anbefaler ikke at stege det til mere end medium, da det så kan opleves som værende tørt. Holdbarhed Nej Levering Nej Declarations Dyr: Okse.
Udskæring: Kæmpe steak af ribeye på ben.
Født i: Spanien.
Opvokset i: Spanien.
Slagtet i: Spanien.
Leveres som: Ferskvare indtil 29/11, herefter frostvare.
Holdbarhed: 2-3 dage hvis fersk, dog senest 29/11. Som frostvare: se label på vare.
Country of Manufacture - Bedømmelser
-